Spel inlagda av jonaaas

Sida 1 / 1
- Ett väldigt blodigt spel där du ska placera ut olika saker som ska göra mos av din gubbe. Ett ganska underhållande spel. Med tanke på att det är väldigt blodigt så rekommenderar vi att bara 15+ spelar spelet. Lycka till!
Action   28 dec 2010   Klick: 116 112   Betyg:
- I Dummy Never Fails ska du skjuta en karaktär till målet vilket är ett "klot". Du får uppgraderingar när du klarat ett visst antal nivåer. Uppgraderingarna är att du får nya karaktärer, eller gubbar att skjuta iväg. Du styr allting med musen.
Action   30 nov 2010   Klick: 115 331   Betyg:
- I Tattoo Artist 3 ska du tatuera olika människor som kommer och vill ha sin tatuering gjord. Här krävs det att man tar det lugnt men inte alldeles för lugnt. Kunden blir nöjd när man inte ritar alldeles för fel. Ett ganska svårt och tålamods krävande spel.
Action   20 nov 2010   Klick: 99 673   Betyg:
- Överlev fem dagar från hemska djur från en annan planet. Du får nya vapen och andra special attacker när en ny kommer. Du ska placera ut en armé varje dag, som oftast består av olika gubbar med olika attacker. Lycka till!
Action   11 dec 2010   Klick: 36 341   Betyg:
- Ett väldigt fint action spel där du ska göra uppdrag och döda olika monster. Spelet är ganska knepigt och det är det som gör det så roligt! Du styr med WASD och hoppar med mellanslag. Då spelet är ganska svårt så är det väldigt bra att läsa vad killen som lär dig hur du ska spela säger.
Action   15 dec 2010   Klick: 46 422   Betyg:
- Du ska stå emot faror som kommer från havs för att överta din ö. Du använder dig av katapulter m.m men även guds krafter. Tänk på att reparera dina saker så dem inte förstörs för då kostar det mera än att reparera.
Action   25 nov 2010   Klick: 32 934   Betyg:
- Du ska här styra ditt skepp med hjälp av musen och få ett blad att rotera runt dig som sedan ska attackera fienderna som kommer för att göra mos av dig! Genom att uppgradera ditt vapen kan du göra mer skada och vara mer uthållig. Ett ganska svårt spel men väldigt roligt!
Action   29 dec 2010   Klick: 83 397   Betyg:
- Spelet går ut på att du ska komma så långt i banan som möjligt. Knapparna som används för att gå är ASD och JKU för att slå/hoppa/skjuta magi. Riktigt bra grafik och spelkänsla.
Action   16 mar 2010   Klick: 43 413   Betyg:
- Mushroom Madness 2, i det här spelet ska du skydda svampar från att bli tagna av djur som kommer från alla möjliga håll. Ett väldigt fartfyllt spel. Du kan uppgradera vapen, köpa nya saker och när du klarat en bana så får du en till bana att klara. Många roliga banor att klara ut! Lycka till!
Action   1 dec 2010   Klick: 26 668   Betyg:
- Ett väldigt lätt spel men ganska underhållande. Du ska styra en fluga förbi massa maskiner och även samla på dig poäng vilket är dem glada gubbarna som finns lite här och var på banan. Även den taktfulla musiken går inte att missa!
Action   28 dec 2010   Klick: 23 932   Betyg: