Wilda Barn (Wild Kids 2007 Final)


Kommentarer (1)

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.


Om klippet

Beskrivning
Denna mäktiga final som tusentals människor i Sverige spänt satt och kollade på i hopp om att deras favoritlag skulle vinna , den finalen, totalt förstörd. Vad som en gång var ett episkt slut på den bästa säsongen av det mest episka barnprogram har gjorts om av en mycket ensam person med alldeles för mycket fritid och utan flickvän. Han erkänner att videon ej håller bra kvalitet då skapelsen kom till liv på ungefär 5 timmar. Med inspiration av existenz och snedvriden försökte denna ytterst patetiska människa skapa något som resulterade i ett stort fail. Han valde ändå att ladda upp i hopp om att någon skulle uppskatta den här typen av humor.
Huvudidén var från början att bara göra ett episkt slut av när Wille hänger och tar hem vinsten för björnarna, men när mr.Knas märkte att hans videoediteringsskills inte höll måttet gick han lite vid sidan om och skapade det här klippet.
Varje gång jag ser wille ta hem vinsten blir jag mycket berörd och jag får gåshud. Med den episka musiken från Narnia förhöjs den känslan och gåshuden förvandlas till ett mini-stånd.
Om Wille mot förmodan skulle läsa den här texten vill jag bara säga en sak:
Tack wille för att du gjorde hela säsongen åt oss. Du gav mig många skratt och du har berört mig oerhört mycket. DU är grov! Du är bäst!
(Ps. jag subbar på Rmm och onanerar till dig)
(pps. nej inte onanerar men subbar iaf)
Tack för att ni tittade på klippet! Subscriba gärna ifall jag skulle få för mig att göra mer sjuka saker!
Knas Out!
Inlagd av
chweaw
Datum
21 feb 2013 01:55
Visningar
5 343
Antal röster
7
Klippets längd
05:09
Kategori
Parodier
Taggar

Fler videoklipp från chweaw

Relaterade videoklipp