när man blir blockade så finns ju användarn kvar ju kan man inte göra så att dom försviner dom blockade kontona så e de mindre när man söker på medlemar och att de blir rätatre antal som e medlemar på jesper eftersom många har slutat me de ju och sånt kan man inte ochså göra om man har inte varit ine på ett år eller nåt sånt så kan väl kontot försvina?
bara några förslag
Laddar forumet…
