Spel - Strategi - Senaste

Sida 1 / 8 Nästa
- Du ska bygga en stad med ballonger, detta gör du genom att para ihop ballonger och göra småballonger! Det gäller att ha en balans på försvar och arbete/fortplantning för att vinna spelet.
Strategi   31 dec 2011   Klick: 10 563   Betyg:
- Träna din ekorre och gör honom så stark som möjligt med hjälp av att köpa saker samt skjuta saker på honom så han får extra fart och andra små coola grejer! Du får poäng för hur mycket pengar du samlat på banan och hur långt du har skjutit ekorren. Ekorren skickar du iväg genom att dra i gungan han sitter i, vid trädet.
Strategi   31 dec 2011   Klick: 17 479   Betyg:
- Guida grisen att ta drycken i varje nivå av denna tid-vrida pusselspel. Flytta på de föremål som blockerar av grisen från att komma till den utvalda destinationen! Skön grafik och fina ljud!
Strategi   29 dec 2011   Klick: 13 835   Betyg:
- Ett extremt simpelt spel men kan bli fruktansvärt roligt! Det du ska göra är att försöka skapa melodier genom att dra olika sträck och på kulorna att studsa som du vill. Finns mycket olika saker man kan göra! Lycka till med att göra något unikt!
Strategi   27 dec 2011   Klick: 4 718   Betyg:
- Skapa, laga och servera smaskig pizza till dina hungriga superhjältar. Se till att dem får de dem vill ha på sin pizza, annars blir dem arga! Spela med musen, lycka till.
Strategi   25 dec 2011   Klick: 16 492   Betyg:
- Placera ut olika sorters gubbar på de platser du vill ha dem på. Du får välja mellan pilbågsskyttar, soldater och andra gubbar som du låser upp. Målet är att skydda din fästning genom att då placera ut gubbar som både skjuter ner monster på marken och i luften. Här gäller det att man faktiskt tänker till och placerar ut gubbar smart så att man kommer helskinad till nästa bana, med så bra poäng som möjligt! Spelet är i unity, och kan vara ganska krävande.
Strategi   23 dec 2011   Klick: 6 642   Betyg:
- Strategispel där du ska döda motståndarens bas, eller försvara din bas. Styr med musen, bygg fler byggnader, bygg försvarsbyggnader och skicka flygplan mot fienden. Tänk på att balansera ditt byggande bra mellan resurser och anfall/försvar.
Strategi   23 dec 2011   Klick: 10 480   Betyg:
- Creepy Creeps är en Tower Defense spel med en unik spelupplevelse. Du kan kombinera torn, bomber, minor och fällor för att skapa en vinnande strategi. Stoppa dem onda krypen från att ta dina arbetare genom att sätta upp ett bra försvar.
Strategi   22 dec 2011   Klick: 16 660   Betyg:
- Fånga ingredienser och slå ihjäl råttor och andra varelser som kommer göra att du förlorar. Akta dig så att du inte samlar upp avföring som kommer från de flygande varelserna. När du fyllt så pass mycket som du ska göra (hur mycket du ska fylla ser du på höger sida) så är du klar på den banan. Du rör dig med piltangenterna och slår på råttorna med mellanslag.
Strategi   20 dec 2011   Klick: 18 271   Betyg:
- Du är en liten ekorre som ska ta sig genom varje bana men han behöver din hjälp. Placera ut bomber strategiskt för att spränga fram ekorren till sitt slutgiltiga mål. Samla alla ekollon för extra poäng. Du klickar och håller inne för att bomberna ska få mer kraft.
Strategi   20 dec 2011   Klick: 8 146   Betyg:
- Använd leksaker som en armé och tjäna pengar på att läsa roliga böcker. Placera ut dina gubbar så pass smart så att monstrena inte kommer i närheten av dina böcker samt gubbar som du sätter ut.
Strategi   19 dec 2011   Klick: 2 915   Betyg:
- Styr din raket och ta ut de gubbar som finns på banan. Ganska lätt att styra och skjuta men det knepiga är hur hårt man ska skjuta, och vart man vill att den ska landa.
Strategi   18 dec 2011   Klick: 16 126   Betyg:
- Kasta råttor med din råttfälla och få så hög poäng som möjligt, skjut så att du får 3 råttor på rad med samma färg, för att dem ska försvinna. Målet är att skydda osten från råttorna, lycka till!
Strategi   18 dec 2011   Klick: 8 327   Betyg:
- Big Tree Defense är en blandning av ett TD och ett strategispel, du måste försvara mot anfallande insekter samtidigt som du bygger ditt träd stort.
Strategi   14 dec 2011   Klick: 21 052   Betyg:
- Du ska med hjälp av block skapa obalans och riva ner alla block som redan är utplacerade. Du använder musen för att sätta ut block.
Strategi   14 dec 2011   Klick: 20 769   Betyg:
- Du är en hotellchef som ska bygga upp ett mäktigt hotell. Ditt jobb är att balansera så att alla gästerna är nöjda, så du kan få fler och fler stjärnor på ditt hotell. Ett tips är att lyssna på vad gästerna har att säga om hotellet, så du kan uppgradera och göra alla glada.
Strategi   13 dec 2011   Klick: 23 496   Betyg:
- I detta Tower Defensespel så ska du skydda dig mot mängder av olika minecraftfiender. Försvara dig mot Ghasts, Zombies, Spindlar och mycket mer. Placera ut dina torn strategiskt för att dem ska kunna göra så mycket skada som möjligt på dem inkommande fienderna. Du placerar ut torn med musen
Strategi   11 dec 2011   Klick: 45 580   Betyg:
- Pussla ihop blommorna och få massvis av poäng. Ditt mål är att ta bort alla plattor under blommorna, skapa även speciella mönster av likadana blommor för att få fram extrapoängs blommor som ger bra poäng!
Strategi   3 dec 2011   Klick: 25 302   Betyg:
- Sota är ett strategispel där du ska täcka upp ytor med hjälp av radiosignaler. Täck upp minst 97% av ytan för att få gå vidare till nästa bana. Du placerar ut sändare med musen
Strategi   2 dec 2011   Klick: 14 914   Betyg:
- Sprid ditt zombievirus och ta över världen! Smitta hela städer och få pengar så du kan uppgradera ditt virus så dina zombies bli starkare och snabbare. Välj strategiskt ut var din smitta ska börja för att du ska kunna klara av alla nivåer i det här spelet. Du spelar spelet med musen.
Strategi   1 dec 2011   Klick: 37 633   Betyg:
1 2 3 4 5 6 7 8