Spel - Action - Högst betyg

Sida 1 / 3 Nästa
- Du är en pingvin som heter Penny som drivit iväg från sin familj. För att få pengar att åka tillbaka behöver hon jobba på en restaurang för pingviner och ska ta beställningar, servera mat och ta betalt. För dag i spelet så har du ett visst mål för att restaurangen ska gå runt ekonomiskt. Men är du duktig så kan du få pengar över som du kan köpa uppgraderingar av. Lycka till!
Action   31 jul 2008   Klick: 142 759   Betyg:
- En demo-version av det nya Swords and Sandals 3: Solo Ultratus. Spelet bjuder på flera nya vapen, rustningar och alternativ vid skapande av sin gladiator. Grafikmässigt har de även gjort en uppgradering. Några nya funktioner finns även också som att man kan välja vilken gladiator man vill möta.
Action   19 nov 2008   Klick: 860 426   Betyg:
- En mycket bra uppföljare till ettan. Spelet går fortfarande ut på att slakta. Det nya i tvåan är att man få cash istället för alla man dödar (istället för poäng som i ettan). Sen har man delat upp spelet i olika banor och efter varje bana kan du köpa nya svärd, elektriska vapen, batterier och hälsa till din gubbe. Du styr med piltangenter och slaktar med mellanslag.
Action   30 apr 2008   Klick: 411 856   Betyg:
- Du är en elektrisk streckgubbe som ska fightas igenom olika ronder med 4 matcher per rond. Du styr med piltangenterna och fightas med A, S och D. Sen kan du använda dig av samma rörelser fast i slow motion med Q, W och E. När du använder slow motion så förlorar du lite batteri som sedan laddas upp automatiskt när man vilar.
Action   13 okt 2008   Klick: 279 559   Betyg:
- Tävla mot andra i att komma till målet på respektive bana. För varje race får du experience som du kan uppgradera din gubbe med. För att komma vidare och få tillgång till fler banor krävs också en viss poäng. Styr med piltangenterna och använd sakerna du får genom att hoppa på frågetecknen genom att trycka mellanslag.
Action   28 okt 2008   Klick: 6 132 827   Betyg:
- Du vaknar upp som en uteliggare och är sjukt lack på allt och alla. Spöa så många du bara kan. Du slåss med A och S sen styr du med piltangenterna. Lite in i spelet får du även kombinationer som gör värre saker än slår någon: fisa, spy och bajsa. Låter rätt oseriöst men spel som dessa kan vara bra ifall man behöver avreagera sig ibland.
Action   2 nov 2008   Klick: 304 241   Betyg:
- Du är G.W. Bush som har fått sparken från vita huset och får den briljanta idéen att börja sälja korv och hamburgare. Ett ganska så stressigt arbete ifall du har många kunder som beställer samtidigt. Ditt uppdrag är att steka maten och uppfylla kundernas beställning. För varje bana får du en ny ingrediens att hålla reda på.
Action   6 aug 2008   Klick: 184 479   Betyg:
- Ett enklare version av Guitar Hero men ändå väldigt roligt och beroende-framkallande. Om du inte vet var guitar hero är så fungerar det som så att det kommer pilar/symboler till musik som du ska trycka på precis vid rätt tillfälle. Du kör med piltangenterna och knapparna W, A och S. Det finns fyra nivåer: brons, silver, guld och perfect. Spelet blir mycket roligare med ljud påslaget!
Action   5 mar 2008   Klick: 699 465   Betyg:
- Du är en igelkott som ska upp i rymden. Du skjuter upp honom med ett gummiband, och i luften kan du samla pengar och studsa på plattformar. När bränslet i raketen som igelkotten har på ryggen är slut så kan du köpa uppgraderingar, sen börjar nästa dag. Försök att nå rymden på så få dagar som möjligt.
Action   24 okt 2008   Klick: 231 022   Betyg:
- Super guitar maniac är tillbaka med 14 nya låtar och 10 olika gitarrer att välja emellan. Tryck ner piltangenterna i takt till musiken och håll in 1, 2, 3 eller 4 när ska du ska för att få poäng.
Action   10 maj 2008   Klick: 386 076   Betyg:
- Ett slaktarspel från filmen Stagknight (typ en okänd skräckfilm) som går ut på att döda så många som möjligt med ditt svärd. Du är en slaktare som inte gillar när scouter inkräktar i din skog. Målet med spelet är att få så många poäng som möjligt. Du får poäng för varje fiende du dödar, så försök få så många poäng som möjligt. Ibland får du hälsa och bättre svärd när du dödar fiender. Du styr med piltangenter och slaktar med mellanslag.
Action   29 apr 2008   Klick: 188 109   Betyg:
- Ett krigarspel där du får en gubbe som ska ta över olika områden på en karta. För varje område och fiende du dödar får du poäng som du kan köpa fler krigare med, armor, bättre krigarrörelser m.m.
Action   25 sep 2008   Klick: 177 824   Betyg:
- Tower Defense baserat spel fast du skjuter med en soldat istället för bygger torn och ska hindra demonerna ifrån att ta sig från ena portalen till den andra Styr med A och D, Hoppa med W, Sikta med Musen, och använd E för att byta vapen. Klicka på din egen gubbe för att köpa nya vapen! Du kan även bygga torn i taket och olika plattor i golvet!
Action   10 dec 2008   Klick: 132 755   Betyg:
- Skydda din bondgård mot fiender av olika slag. Placera strategiskt ut svamp längs vägen från där dina fiender kommer. Svamparna som du bygger kommer automatiskt att försvara din gård genom att skjuta på fiender. Ju fler fiender dina svampar dödar ju mer pengar får du att köpa uppgraderingar eller fler svampar för. Du kan också köpa så kallade element som förstärker dina svampar, menyn för att köpa dessa är lite svår att hitta i början, men det ligger ovanför . Så det här spelet om strategiskt placera din svamp på rätt plats. Lycka till! Använd musen för att dra svamp och placera dem på önskad plats.
Action   1 okt 2008   Klick: 101 718   Betyg:
- Du kör en oförstörbar tank. Låt helikoptrarna och stridsplanen träffa dig med sina bomber så att du flyger upp i lyften och kan förstöra dem. När du har förstört en helikopter får du exp, du behöver få ett visst antal exp innan ditt bränsle tar slut på varje bana.
Action   20 okt 2008   Klick: 88 699   Betyg:
- Kul spel där du får spela piano på tangentbordet. Du spelar med knapparna A, S, D och J, K, L. Det finns 9 sköna låtar i olika svårighetsnivåer. Någon som klarar alla perfect på svåraste nivån? Efter spelet står det även din längsta combo (hur många rätt efter varandra du har klarat).
Action   21 maj 2008   Klick: 226 428   Betyg:
- Du är en figur som ska akta dig för lådor/fyrkanter som faller ner. Du ska klättra upp för lådorna så att du inte drunknar i vattnet som stiger. Du styr din lilla figur med piltangenterna.
Action   18 okt 2008   Klick: 270 515   Betyg:
- Mosa fiender utan dess like med ditt svärd och kasta iväg kaststjärnor. Försök att döda fienderna bakifrån eller från sidan för att själv inte bli skadad. Spelet går ut på att överleva så länge som möjligt. Styr med WASD, sikta med musen, kasta kaststjärnor genom att hålla in shift när du skjuter (endast mellanslag funkar också).
Action   11 okt 2008   Klick: 55 626   Betyg:
- Ett pilbågsspel där du som bågskytt ska skydda ditt fort från inkräktare genom att skjuta pilar på dem. Träffar du dina mål bra så får du mer erfarenhet och när man får det får man poäng som man kan köpa grymmare pilar för. Ett tips är att köra spelet i fullskärm eftersom grafiken blir lite mysko annars.
Action   3 mar 2008   Klick: 204 656   Betyg:
- Få Simmo att dansa igenom varje bana. Tryck på samma piltangent som småbilderna visar som åker förbi i farten. Du ska trycka när pilarna befinner sig i din sweetspot. Ju bättre träff du får desto fler poäng tilldelas du. Får du många Perfect kan du få en så kallad Posse, då kan du spränga alla pilar på banan genom att tryck mellanslag.
Action   11 jan 2008   Klick: 149 358   Betyg:
1 2 3