Spel inlagda av H4kk3

Sida 1 / 3 Nästa
- Du ska bygga en stad med ballonger, detta gör du genom att para ihop ballonger och göra småballonger! Det gäller att ha en balans på försvar och arbete/fortplantning för att vinna spelet.
Strategi   31 dec 2011   Klick: 10 727   Betyg:
- Strategispel där du ska döda motståndarens bas, eller försvara din bas. Styr med musen, bygg fler byggnader, bygg försvarsbyggnader och skicka flygplan mot fienden. Tänk på att balansera ditt byggande bra mellan resurser och anfall/försvar.
Strategi   23 dec 2011   Klick: 10 649   Betyg:
- Big Tree Defense är en blandning av ett TD och ett strategispel, du måste försvara mot anfallande insekter samtidigt som du bygger ditt träd stort.
Strategi   14 dec 2011   Klick: 21 147   Betyg:
- Du är en hotellchef som ska bygga upp ett mäktigt hotell. Ditt jobb är att balansera så att alla gästerna är nöjda, så du kan få fler och fler stjärnor på ditt hotell. Ett tips är att lyssna på vad gästerna har att säga om hotellet, så du kan uppgradera och göra alla glada.
Strategi   13 dec 2011   Klick: 23 658   Betyg:
- Uppföljaren på Creeper world, i detta spelet är det nya kartor varje dag. Du ska bygga en bas med mineralproduktion och energiproduktion samtidigt som du försvarar mot virusattacken.
Strategi   29 nov 2011   Klick: 47 949   Betyg:
- Ett klassiskt TD där du ska försvara ditt sista träd från anfallande monster. Placera ut olika sorters torn och använd olika spells för att försvara tornet.
Strategi   22 nov 2011   Klick: 19 120   Betyg:
- I detta RPG-spel ska du erövra världen. När du vinner slag får du fler efterföljare, dessa måste du använda för att inta städer och länder. Du måste även själv vara väldigt stark, då du ofta måste spöa svåra bossar för att komma vidare.
Strategi   19 nov 2011   Klick: 36 562   Betyg:
- Cursed Dungeon är ett typiskt rundbaserat RPG-spel där du ska spöa monster, levla och spöa mer monster. Köp massvis av olika uppgraderingar i staden, gå tillbaka och döda fler monster. Spelet spelas med musen och 1-9.
Strategi   18 nov 2011   Klick: 25 154   Betyg:
- Lost Castle är ett multiplayerspel där du ska gå ihop med två kompisar och försvarar ett slott. När du dödar monster går du upp i level, och din level sparas mellan rundorna, så du blir bara bättre och bättre. När en runda startar får du välja vilken klass du vill spela, Krigare, Bågskytt eller Magiker.
Strategi   15 nov 2011   Klick: 229 538   Betyg:
- Ett avancerat strategispel där du ska förstöra motståndarens bas. Du har en massa olika sorters gubbar, och alla kan gå upp i level och få mängder av uppgraderingar. Du behöver sköldar för att uppgradera, vilket du får genom att göra achivements på banor som du redan klarat, eller att köra nya banor. Många timmars kul garanteras för den som gillar strategispel! Styrs med musen.
Strategi   11 nov 2011   Klick: 42 399   Betyg:
- Du är ett gäng pirater på sitt skepp, och du ska göra allt du kan för att försvara din skatt mot anfallande monster. Bygg resursbyggnader och sätt upp ett försvar för att överleva anstormningen av monster.
Strategi   5 nov 2011   Klick: 15 865   Betyg:
- Du styr 3 stycken soldater som alla kan gå upp i level och få olika vapen och färdigheter. Ditt mål är att döda alla fiender eller slutföra uppdraget du har. Du styr med musen, håll in CTRL och dra musen för att snurra kameran.
Strategi   2 nov 2011   Klick: 9 216   Betyg:
- Uppföljaren till Arcuz, RPG-spelet där du styr en hjälte som ska ut och göra... hjältiga saker. Spöa monster, levla, fixa utrustning och loota roliga prylar. Stort och välgjort RPG, tar garanterat lång tid att klara ut.
Strategi   14 okt 2011   Klick: 16 532   Betyg:
- Glissaria är ett TD där du blandar snabbhet med hjärnjumpa. Du måste placera ut torn och försvara, samt utrusta och förbättra din hjälte, till detta behöver du resurser, det får du genom att lägga 5 likadana symboler i rad, och på så sätt generera resurser.
Strategi   8 okt 2011   Klick: 14 410   Betyg:
- Detta strategispel går ut på att koppla samman flera olika totems med din bas. När du gör detta skapas en portal som din bas kan fly in igenom och bli räddad från den dödliga creepern (det blåa på kartan). Det viktigaste i spelet är att hantera dina resurser, dina byggnader måste vara sammankopplade för att fungera, och du måste ha energi och resurser till att bygga det du gör, annars kommer det stanna upp. Detta gäller även tornens ammunition, så det är väldigt viktigt att inte bygga för mycket på samma gång.
Strategi   5 okt 2011   Klick: 30 006   Betyg:
- Skönt TD/strategispel där du verkligen måste vara strategisk för att klara spelet. Spelet spelas i två nivåer, både som ett klassiskt strategispel där du samlar resurser varje runda, beroende på vilka byggnader du har byggt och byar du försvarat. Sedan är det även ett TD-spel där du ska bygga dina enheter och uppgradera dem så du kan försvara mot anstormande demoner.
Strategi   4 okt 2011   Klick: 30 102   Betyg:
- I The Kings League spelar du en general som ska samla ihop en liten grupp soldater som ska slåss på arenan mot olika motståndare, målet är att vinna kungens liga och få chansen att utmana kungen om tronen. Du behöver både mat och pengar, pengar för att köpa nya trupper och ge lön till dina trupper, mat för att träna dina trupper.
Strategi   23 sep 2011   Klick: 53 854   Betyg:
- Äntligen uppföljaren till Murloc RPG! Ett RPG-spel där du ska träna din gubbe till att bli stark nog att vinna över alla faror. Välj mellan shaman, warrior och scout, alla med egna vapen och speciella styrkor.
Strategi   20 sep 2011   Klick: 80 713   Betyg:
- Klassiskt RPG-dungeonspel där du springer runt i källare med din grupp. En krigare, en doktor, en jägare och en magiker ska tillsammans spöa alla motståndare som du möter på. Rundbaserat RPG-spel som har sin klassiska charm. Levla upp och utveckla dina olika karaktärer för att klara hela spelet! Styr och klicka med musen, flytta kameran med piltangenterna.
Strategi   16 aug 2011   Klick: 21 509   Betyg:
- Du är en hjälte som sitter i en jättestor.. någonting, och ska vinna slag med olika fiender. Detta gör du genom att använda din mana till att skapa nya soldater, eller använda magier som hjälper dina soldater/förstör för motståndaren. Mellan slagen kan du välja precis vilka soldater du vill kunna skicka, du kan ändra både typ av soldat, vilken klass han/hon är, och vilka vapen dom använder. Väldigt stort spel, så tar ganska lång tid att ladda.
Strategi   9 jul 2011   Klick: 30 779   Betyg:
1 2 3